Skoči na sadržaj

O nama

Deratizacija,dezinsekcija,dezinfekcija,čišćenje zgrada,stanova,lokala,firmi,institucija u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini,Srbiji i državama EU.Regulišemo sve vrste bubašvaba,mrava,komaraca,kao i buva,krevetnih stenica,smrdibuba,pacova i miševa.Detaljna dezinsekcija i regulacija krpelja,buva i krtica u dvorištima,placevima i šumama.Detaljno i odgovorno čišćenje tavana i terasa od golubova i kompletan analitički ddd inženjering lokala i privatnih stanova i kuća na pojavu osa,stršljena,muva,krtica od strane iskusnih starijih sertifikovanih ddd tehnloga,biologa i sanitarnih inženjera.

Deratizacija,dezinsekcija i dezinfekcija zgrada u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u SRbiji odgovorno sa pismenom garancijom na radnom učinku.Regulišemo kompletan opus svih bubašvaba,mrava,bubarusa,buva kao i krevetnih stenica,komaraca,muva.Deratizacija podruma od miševa i pacova efektivno,stručno i povoljno.Čišćenje tavana od golubova i zatvaranje terasa i tavana od ulaska golubova.Kompletna služba za selidbe i izbacivanje šuta i nepotrebnih stvari.Tim sanitarnih inženjera,tehničkih koordinatora i biologa sa više od 12 + godina radnog iskustva i preko 7000+ očišćenih stanova do sada.Pismena garancija 6+ meseci svakom klijentu.

O nama

Sajt DeratizacijaZgrade.com namenjen prezentaciji naših usluga deratizacije,dezinsekcije i dezinfekcije zgrada,stanova i lokala u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji je trenutno u izradi. Očekujemo završetak tehničkih radova na izradi ove prezentacije u narednih par dana. Hvala na strpljenju i razumevanju. Komercijala DeratizacijaZgrade.com 061-191-93-30   Deratizacija,dezinsekcija i dezinfekcija zgrada u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u SRbiji odgovorno sa pismenom garancijom na radnom učinku.Regulišemo kompletan opus svih bubašvaba,mrava,bubarusa,buva kao i… Pročitaj više »O nama

css.php Call Now Button